Tjen penge på reklamer

Du kan sagtens selv komme til at tjene penge på reklamer. Hvis du har et website gælder det om at se på mulighederne. Hvis du har besøgende er det vigtigt at du gennemgår forventet fremtidige og nuværende kunder, så du søger for at indholder på dit website er interessant at læse. Når der fast er besøgende på sitet, skal du se på hvilke reklamer du gerne vil have på. Her råder de fleste til at bruge Google Adsense, selvom Tradedoubler og Partner Ads også er ved at være velkendte og anerkendte leverandører. Men hvor mange penge kan man tjene på reklamer? Det bliver et helt kapitel for sig selv her på bloggen, for jeg vil gerne lave nogle udregninger, der skal visualisere den mulige indtjening:-)

Tjen penge til at starte med ved at bruge Google Adsense.

https://www.google.com/adsense/login/da/?hl=da&gsessionid=T8Xq5HM14ifCumzJmpiwXw

Du kommer let i gang med at tjene penge på reklamer, og du kan nu få dig et overblik. Det anbefales at du tilmelding din konto Google Analytics, så du kan følge med det hele.

Google er god til at måle trafik, og du kan sammenligne dine indtægtskanaler. Google vil jo meget gerne have at du skal tjene penge på reklamer. Det er i deres interesse at det går dig godt som ejer af et site med Adsense. Det tjener jo også penge Adsense. Så kom bare i gang med at får tjent nogle penge på reklamer.

Hvis i har spørgsmål mht. til jeres indtjening så lad os andre høre fra jer!